perjantai 7. heinäkuuta 2017

...Tästä tämä blogin pitäminen nyt sitten alkaa...

Olen haaveillut omasta blogista jo jonkin aikaa. Omat läheiset ja ystävät ovat siihen kovasti kannustaneetkin. Tällä hetkellä minulla on kesäloma menossa ja ajattelin että nyt on hyvää aikaa toteuttaa tämä haave..Tämä bloggailu on niin oma maailmansa ja paljon uutta tulee varmasti vastaan. Suurella innolla olen valmistautunut blogin pitoon ja apua itse tähän aloittamiseen sain pikkusiskoltani.
Pidän kovasti kodin sisustelusta, askartelemisesta ja kaikenlaisesta näpertelystä.. näitä aikaan saannoksiani on sitten mukavaa jakaa muillekin:)
Tähän ensimmäiseen postaukseeni laitankin kuvan heinäseiväs- koristeesta jonka eilen rakensimme pihalle, keskelle soliseva vesiputous ja ympärille kukkapenkki.. Nyt kiinnitin kukkapadan seipäiden keskelle roikkumaan, mutta syksyn tullen siihen voi sitten ripustaa vaikkapa lyhdyn tunnelmaa tuomaan...pidän kovasti myös maalaisromantiikasta ja se kodissamme näkyykin:)

Tervetuloa mukaan Päden pajaan ja nautitaan näistä ihanista kesäpäivistä♥


7 kommenttia:

 1. Hei vaan täältä Päden pajasta ja kiitos kovasti niille kaikille jotka jo kerkesivät minut toivottamaan tervetulleeksi tänne blogimaailmaan, Kauniita viestejä olitte laittaneet♥ Tämä bloggaaja on vaan niin tumpelo että sai näköjään kaikki kommentit häviämään ihan vaan bloggeria selaamalla...minä kun luulin että ne jo luetut/julkaistut tekstit sieltä bloggerista voi poistaa:)).. Aurinkoista päivää♥

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle blogille ja pikkuhiljaa nämä bloggauksen salat avautuvat, vaikka vain erehdyksen kautta, mutta sekään ei haittaa!!!
  Ihana, että toteutit haaveesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti♥ juurikin näin..ja ne haaveet onkin kaikkein mukavimpia mitkä täyttyy:) Aurinkoista päivää sinulle♥

   Poista
 3. Onnea ihastuttavalle blogillesi! Tervetuloa joukkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon♥ Mukava on tähän "joukkoon" kuulua...aivan ihania blogeja ihmisillä! Kaunista kesää sinulle♥

   Poista